Lista uczniów zakwalifikowanych do projektu
„Smaki Europy - mobilność techników żywienia”
nr. 2020-1-PL01-KA102-081277 termin wyjazdu: 05.09.2021 - 18.09.2021
Technik żywienia/ kucharz/ cukiernik
|
L.p. |
Nazwisko i imię |
Klasa |
|
1 |
Bednarski Paweł |
1SBK |
|
2 |
Kaczan Maja |
1 SBC |
|
3 |
Karvatska Alina |
1TŻ |
|
4 |
Kowalik Oliwia |
3 TŻ |
|
5 |
Kozdroń Patrycja |
2 TŻ |
|
6 |
Lech Daniel |
1SBK |
|
7 |
Lisewska Emilia |
2 TŻ |
|
8 |
Naróg Natalia |
3 TŻ |
|
9 |
Olech Ewelina |
4TŻ |
|
10 |
Oniszczuk Krystian |
1SBK |
|
11 |
Pawlaczyk Gabriela |
2TŻp |
|
12 |
Piekarski Dawid |
2 TŻ |
|
13 |
Samborska Daria |
1SBC |
|
14 |
Samolej Martyna |
2 TŻ |
|
15 |
Siwiec Julia |
2 TŻ |
|
16 |
Szadura Natalia |
1 SBC |
|
17 |
Świderczuk Aleksandra |
2 TŻ |
|
18 |
Włoch Angelika |
2 TŻ |
|
19 |
Zając Monika |
1 SBC |
Wszystkim zakwalifikowanym gratulujemy.
Jednocześnie informujemy, że na platformie TEAMS powstanie grupa, na której będzie można uzyskać informacje o dokumentach niezbędnych do wyjazdu (dowód osobisty lub paszport oraz karta EKUZ - Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego - należy wyrobić ją samodzielnie w oddziale NFZ - osobiście lub drogą mailową).
Wymagane dokumenty trzeba będzie okazać na zebraniu w sprawie wyjazdu, które wstępnie planowane jest na sierpień 2021 - dokładana data zostanie ustalona i podana do wiadomości.